Her har I alle tiders mulighed for en luksusferie for hele familien i det femstjernede ferieressortområde Goldcity i Alanya, hvor der er et væld af muligheder for sol, strand, wellness, shopping, sport, pools og legeland for børn, m.m.
 
Vi kan tilbyde en dejlig penthouselejlighed i 2 plan med en stor pragtfuld terrasse og en balkon, samt en dejlig lejlighed, som ligger i hotellet på 3 sal med balkon . Begge lejligheder ligger med flot udsigt til Middelhavet og Taurusbjergene, lejligheden har desuden også udsigt ind over Alanya by og Seljuk Slot på toppen af Alanya halvøen.

Afstand til strand: 2 km - Der kører gratis bus shuttlebusser 8 gange om dagen, Goldcity har egen privat strand med gratis strandstole, en del af området er overdækket, således at man kan komme i skygge, på stranden er der mulighed for køb af div. frokostretter, is, øl, vand o.lign. der er ligeledes omklædningsfaciliteter, toiletter samt samme håndklædeservice som på hotellet. Der er også mulighed for vandsportsaktiviteter.

Pools på hotellet: 6 store pools, heriblandt 50 meterbassin med 6 baner, som alle kan benyttes gratis, liggestole er ligeledes gratis.
 

 

Partner sites

Urlaubstage.de - Datenbank für weltweite Ferienunterkünfte       Ferienhaus & Ferienwohnung