Området    

 
   
  GOLD CITY

Rigtig nyt flot hotel,(opført 2007) som er bygget som et lille samfund med alle tænkelige faciliteter, hotellet er bygget på en bjergtop, så der er en fantastisk udsigt både til havet, bjergene samt ind over Alanya by og Seljuk Slottet på toppen af Alanya halvøen, området er meget velholdt og frodigt.
 

     

 

 

 

 

POOL

På hotelområdet findes der i alt 6 store pools med tilhørende børnepools, alle er gratis at bruge. Ved den store pool ved hotellet er der vandrutsjebaner både ved børnepoolen og i poolen til de lidt større børn og voksne.

Ved hotellet findes der også en stor trampolinland til fri afbenyttelse.

Ved alle pools er der gratis liggestole og parasoller.

Der er også opvarmet indendørs pools både for børn og voksne samt spabad.

WELLNESS

Motionscenter som frit kan afbenyttes indeholder Spinning, pilates, vandaerobics, motionsredskaber. Mulighed for Tyrkisk Bad, sauna, jacuzzi, frisør, alle former for massage.

HÅNDKLÆDESERVICE

Man har mulighed for at få friske håndklæder hver dag, mod depositum på 10 euro pr. kort som købes i receptionen, kortet kan bruges til udlevering af badehåndklæde ved poolen og/eller på stranden, man slipper så for at medbringe håndklæder fra lejligheden. Når man så til aften afleverer man blot sit håndklæde og får returneret et kort, som man kan bruge dagen efter igen. Når man så rejser afleverer man blot kortene igen i receptionen og får sit depositum retur.

     

  FORLYSTELSER

4 Bowlingbaner, spillemaskiner, bordfodbold. airhockey, billardborde, dart, playstations maskiner o.lign. Minigolf, kæmpeskak, fodboldbaner, tennisbaner, basketballbaner, atletikbaner.

INTERNET

Trådløs internet findes i hovedbygningens fællesområde, medbring egen laptop. Der er internetcafe på hotellet.

TRANSPORT

Der er gratis bustransport til og fra stranden engang i timen, afstand 2 km. 3-4 gange dagligt er der gratis bustransport ind til Alanya bymidte, afstand 14 km.

Der er mulighed for, at leje af bil på hotellet i en eller flere dage, hvis man ønsker selv at kører en tur en dag. ( Husk der er nul tolerance vedr. promille kørsel)

 

     

 

STRAND

Afstand til strand: 2 km - Der kører gratis bus shuttlebusser ca. 8 gange om dagen, Goldcity har egen privat strand med gratis strandstole, en del af området er overdækket, således at man kan komme i skygge, på stranden er der mulighed for køb af div. frokostretter, is, øl, vand o.lign. der er ligeledes omklædningsfaciliteter, toiletter samt samme håndklædeservice som på hotellet. Der er også mulighed for alle former for vandsportsaktiviteter.
 

 

     

 

INDKØBSMULIGHEDER

Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i supermarkedet på hotellet.

LÆGE

På hotellet er der mulighed for lægehjælp ved behov, lægen kan dagligt træffes på angivne tidspunkter.

UDFLUGTER/TURER

Der er mulighed for, at komme med på udflugter og turer, henvendelse dig i receptionen så vil de være behjælpelig med dette.

OMRÅDET

Websider hvor man kan hente oplysninger om byen Alanya

http://www.alanya-holidays.com/informationaboutAlanya.htm
 
http://www.webtourist.net/turkey/alanya/tourist-information.phtml